Sår som inte alltid läker
Vi diskuterade det för 15 år sen , vi gör det nu och kommer att diskutera det om 15 år.
 
Hur vi behandlar våra domare.  Att säga att läget är värre ån nånsin vore larvigt. För vi som minns kan säga att ett överflöd på domare har det inte varit många säsonger genom åren. Men det som varit konstant är kravet våra domare har på sig.
Jag minns själv en match i trånga Munktell för en 5-6 år sen som jag och kollegan tyckte vi hade satt nästan klockrent när ledaren i ena laget kommer fram till oss och säger-Bra match! Men det var en situation där i andra.
 
En miss på 60 minuters innebandy......Och det var vi tvungna att få höra.
 
För att fatta mig kort. Vi har fått in ett antal skrivelser sista månaden. Skrivelser på ledare. Vi kan skriva massor om detta, men det tar vi en annan gång. Men snälla, besinna er nu. Vi är inne i slutskedet av säsongen. Ska det sista våra unga (för det är oftast dom som får mest skit) domare minnas av denna säsong vara hur illa dom behandlas så kan det vara avgörande när dom funderar över om dom ska anmäla sig till nästa års kurs.
 
Tyvärr förstår många inte hur nära vi varit på att ställa in matcher denna säsong på grund av domarbrist. Våran domartillsättare gör ett på tok för bra jobb egentligen.