Så grymt imponerad

Det har varit 6 jobbiga veckor sen semestern slutade. Det som strulat(strular) mest är alla urdrag ur serierna och DM. Förutom allt annat som normalt tar tid på hösten så har det här tagit all kraft från oss på kansliet.

Vi har idag ännu inte fått in alla matchtider efter omlottning i alla serier och dom startar nästa vecka. Det har gjort att domartillsättningen ligger efter.

Men det är inte bara vi som drabbats. Ni ledare och anställda i föreningarna har gjort ett jättejobb och ni har varit fantastiska. Inget gnäll och tillmötesgående överlag. Och som idag när jag, lite för sent, ber föreningarna skicka mig kontaktuppgifter till de som sköter utbetalning av domaravoden till mig så att vi kan skicka med dom i det domarutskick vi ska göra på tisdag. Jag bad om att få det innan tisdag morgon men på bara ett par timmar så har minst hälften av föreningarna svarat och hjälpt till.

Det vi känt de senaste säsongerna med god stämning i distriktet fortsätter.

Sträck på er vänner! =)

//Janis

 ps. I måndags jobbade vi till 22:45 och gick upp i tisdags och fortsatte. Men imorse så kändes det som att proppen gick ur. Vi har massor att göra, men det känns hanterbart. Så vi unnade oss att ta ut några timmar komp på eftermiddagen.  ds