Tack för all hjälp!

Idag är det en vecka sen distriktslags-SM avslutades. Vi gratulerar våra granndistrikt Stockholm (F16) och Östergötland (P16) som tog hem gulden. Ett guld vi fortfarande saknar.

 Vi vill tacka våra 8 ledare som gavs de sämsta förutsättningar några har haft de sista 10 åren. Man fick påbörja sina uppdrag mycket sent och med den stora apparat det faktiskt är så är vi tacksamma att man hann klart med allt. Vi fick skola in en ny förbundskapten vilket också tog kraft.

 Tack till alla föräldrar som skjutsat alla spelare till träningar och matcher. Tack till alla föreningar som hjälpt till med att boka hallar och annat till träningar och matcher. Tack till alla spelare som deltagit i spelarträffar, breddträffar och sen SM.

 Tack också till den feedback vi alltid får kring verksamheten. Som verksamhetsledare i förbundet önskar jag givetvis att det skulle komma lika mycket synpunkter och förslag på hur vi ska vända trenden med de vikande licenssiffrorna, men intresset för distriktslags -SM har alltid varit stort. Vi har läst allt och tagit med oss en del av det ni framfört till årets resa. För ni fram era synpunkter på ett civiliserat sätt och såklart inte anonymt så välkomnar vi alla synpunkter som utvecklar vår verksamhet.

 Vi fick klart med nya ledare tidigt, redan i höstas för nästa årskull. De har redan börjat att sondera lite och prata med ledarna ute i distriktet. Vi la ut anmälningsformuläret i tisdags och just nu när jag skriver detta har redan 33 anmälningar inkommit.

 Ni är alltid välkomna att kontakta mig eller Thomas Thorn om ni vill veta mer eller bara diskutera distriktslagsverksamheten.

 //Janis