God fortsättning och ett gott nytt år

I en av våra verksamhetsplaner tidigare år så bestämdes det att vi skulle bli bättre på kommunikation. Vi skapade bland annat ett nyhetsbrev. Men det har blivit få sådana sista året. Av olika anledningar. En är att vi inte hittat någon bra plattform för nyhetsbrevet, kan vara på väg mot en lösning.

Men jag ska ta mig i kragen med denna söndagskrönika. Från och med nästa söndag och varje vecka framåt så ska skriva om det som händer. Varje vecka med ett nytt tema. Kan vara domare, distriktslag, utbildningar, föreningsutveckling,parainnebandy, distriktsöverskridande samarbeten, jämställdhet, trygga idrottsmiljöer, tävling, ekonomi, historik, utveckling osv

Jag delar inte upp dessa på facebook utan du får gå in själv på bloggen.

Hör mer än gärna av er med tankar om det jag skriver.

Jag förstår att många, precis som undertecknad, är ledsen för inställda cuper. Vi var så nära att få köra SDF-SM när det ska ligga. Och ni ska veta hur många arbetstimmar Onyx lagt ned som man nu måste göra om igen.

Men vi måste vara glada så länge ordinarie seriespel och träningar inte ställs in. Vi ber en stilla bön för att de ska få fortsätta.

Hoppas ni alla haft en underbar jul. Jag önskar er en god fortsättning och ett gott nytt år.

//Jan ”Janis” Berg Verksamhetsledare SöIBF