Behov av information finnes

Niclas och jag var egentligen ganska nöjda med möjligheten att skicka ut det nyhetsbrev som vi tidigare gjort. Men det dog ut mot slutet av förra säsongen. Inte av ointresse från oss, tvärtom. Det blev tekniska problem som vi inte har löst.

 Så när tid finnes (och den måste jag ta mig) så tänkte jag använda bloggen till viktig information. För behovet finns. Vi skickar mycket till föreningarna. Men vi har full förståelse för att de, oftast på tok för få, som jobbar ideellt hos er föreningar inte hinner vidarebefordra allt till de som borde få det.

 Och jag lovar att hålla inläggen korta. Jag fick lite kritik att man inte orkar läsa våra mejl med viktig info när det blir för mycket text. Så fler inlägg men korta.

 

//Janis

Som på en given signal
Vi har haft en underbar semester jag och Niclas. Otroligt få samtal och mejl. Det kallar jag respekt från er. Men idag började vi jobba och telefonerna gick varma kan man säga. =)
 
Jättekul att vara tillbaka. Vi har massor att stå i framöver men jag ska försöka prioritera att skriva här på bloggen om vad som händer, vad som är nytt och förhoppningar på säsongen.
 
Fasiken vad kul att säsongen 2018-2019 kommit igång.
 
//Janis