Grym dag
Första grundutbildningen för föreningsledare var rolig. Största problemet var att dagen var för kort. Strålande engagemang från föreningarna och Sarah och Sussie var suveräna ledare .
Vi ska utvärdera och sen bjuda in till nästa inom kort.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi ser ljuset

Ni är fantastiska som haft sånt tålamod med oss. Sen vi kom tillbaka efter semestern har vi hela tiden legat 2 steg efter med allt. Vi har på senaste tiden jobbat lite för mycket egentligen, men det har hjälpt oss att (nästan) komma ifatt.

Men nu ser vi ljuset. Faktum är att Niclas är på liten semesterresa denna vecka och undertecknad kan ta ut lite timmar då och då.

Vi var lite sena med inbjudan till ungdoms DM. Men nu börjar det trilla in anmälningar och vi kommer att lotta så fort vi kan. Vi ska i början av nästa vecka se över vakanta platser och där man inte hittat tid för en del sammandrag.

Sen ska vi se över nya hemsidan. Inte för att vi inte gjort en hel del, men det finns dokument som ska uppdateras och länkar att fixas. Vi ska se över ett nytt matchändringsformulär och en möjlighet att anmäla spelare till distriktslagen via hemsida eller IBIS.

Sen tas snart sluttrupperna ut till SDF-SM i januari. Då ska det beställas overaller och kollas över material. Vi ska ordna med logistiken och annat smått och gott.

Snart ordförandekonferens och bildandet av det etiska rådet. Och efter det ska jag och Sarah planera och bjuda in till matchvärdsutbildningar.

Annars är det som tar mest tid domartillsättningarna och återbuden. Det är så pass svårt så vi sitter nu och funderar på hur vi kan göra förändringar som gynnar alla. För tredje veckan på raken har vi löst allt på fredagen.

Fredag eftermiddag är det och jag laddar för vad jag tror ska bli en fantastisk dag imorgon med den första grundutbildningen för föreningsledare. (vi pratar om att vi är först i Sverige) En gemensam utbildning som ser likadan ut över hela landet. Återkommer med info om hur den togs emot. Det är i alla fall Onyx, Malmköping, Ekbackskyrkan och Telge som valt att haka på direkt.

 

Ha en underbar helg i hallarna vänner.

//Janis

Så kom då dagen
Jag har "bara" varit verksam i förbundet i 6 år. Men det finns de som varit med längre och fått uppleva hur nära vi varit att samarbeta kring våra damserier med Östergötland tidigare men att det fallit på mållinjen .

Men i våras lyckades vi, på grund av föreningarnas välvilja, äntligen knyta ihop säcken. 

Fick äran att döma en DJ  i Vagnhärad igår mellan Trosa-Linköping/Hjulsbro. En mycket trevlig historia. 

Hoppas detta samarbete faller väl ut och att spelarna får många jämna härliga matcher och att nya lag, nya hallar och nya domare inspirerar. 

//Janis