Nu har vi vaknat igen!
Och med vi menar jag både vi på kansliet och ni föreningar.
Det blev verkligen ett totalt vakuum när coronan slog till. I stort sett så slutade både mejl och samtalen att komma. För vår del har vi lagt en hel del tid på kompetensutveckling vilket vi velat göra förut, men aldrig hittat tid till.
Men vi har hela tiden planerat för en normal kommande säsong. Eller så normal som det nu kan bli. För inställd tävlingskonferens, framflyttat årsmöte och inställda serieindelningsträffar förändrar såklart våra förutsättningar.
Men nu är vi igång för fullt med kommande säsong. Vi har fått in nästan alla serieanmälningar och nästan alla kontaktpersoner. För just nu är det extra viktigt med kontaktpersoner för respektive lag. Vi har påbörjat serieindelningen på röd nivå och just nu när jag skriver detta så sitter Niclas i telefon med någon av er. För vi har några funderingar kring anmälningarna och vill göra allt för det ska bli så bra det kan för alla lag. Vi är mer eller mindre klara med förslag till de röda pojkserierna och börjar med flickserierna imorgon.Vi mejlar ut förslagen förhoppningsvis i slutet av veckan/början av nästa.
Ni ser att en del serier ser lite tunna ut på senior och juniornivå. Östergötland har sista anmälningsdag senare än oss så deras lag kommer in snart.
Vad gäller övrig verksamhet så är det så svårt att planera. Men vi sitter ned med distriktslagsledarna inom kort och planerar för hösten. Domarkurserna är bokade. Jag ska bara boka lokaler och sen lägger vi ut dom. (förutom matchledarutbildningarna som ni föreningar bokar med oss) Ledarutbildningarna ska vi planera för inom kort.
Det är härligt att vara igång på (nästan) full front igen och vi håller tummarna för att vi ska få en så normal kommande säsong som det bara går.
 
//Verksamhetsledare Jan "Janis" Berg