Julefriden har (tillfälligt) lagt sig
Efter en intensiv period har det lugnat ned sig. Den här veckan har det knappt kommit några samtal eller mejl till nån av oss på kansliet. Så då har vi kunnat jobbat ikapp och just i detta nu så känns det kanon.
 
Det blev 2 härliga helger med DM för ungdomar. Tack Telge för ett bra arrangemang., Här har vi sett nu de sista åren att vi har flera föreningar som kan klara av att anordna stora turneringar. Så är vi redo för att ta oss an Distriktslags-SM igen?
 
Niclas och jag var på plats nästan hela tiden på DM. Vi ska synas ute i verksamheten och DM är vårat arrangemang ihop med den förening som tar det. Vi såg inte en enda protest eller dåligt beteende vilket är härligt.
 
Nu har vi Tävling/domargrupps möte på måndag så sen lär vi ha lite mer att göra.
 
Vi tar ledigt i mellandagarna men svarar på telefon och mejl om det behövs. Efter nyår blir Niclas på kansliet och Janis åker med distriktslagen till Umeå. Ska bli jättekul att se vad lagen kan prestera.
 
Vi skickade ut en enkät om eventuellt samarbete med Östergötland förra fredagen. Det har varit en fantastisk respons och många intressanta svar. Samtidigt så ser man hur svårt det är att jobba på ett förbund. Ni tycker inte alltid likadant och vi ska försöka göra så många som möjligt nöjda. Men vi känner att tonen mellan föreningar och förbund är bra.
 
Vi skickade ut lite instruktioner kring våra sammandrag imorse. Vi är glada över de fina svar vi fått med beröm.
 
Lycka till sista spelhelgen innan juluppehållet allihopa.
 
//Janis