Plötsligt händer det!
Niclas och jag frågar oss vad som hände denna vecka. Helt plötsligt bromsade mejlskörden in och samtalen blev färre än vanligt. Och det känns skönt. Även vi som jobbar med nåt så roligt som innebandy behöver återhämta oss.
Så att vi bokat möte med Östergötland i onsdags passade perfekt. 5 timmars diskussioner i positiv anda blev det och vi hoppas att det ska sluta i nåt mer än bara prat, återkommer i ämnet.
Och idag tog vi tillfället i akt då det var lugnt och var extra servicevänliga. Distriktslagets overaller kom i onsdags. Så idag träffades jag och Niclas på parkeringen utanför Intersport Moraberg (nej, vi var inte ensamma, tydligen en svart fredag) och gav där tjejernas overaller till Thomas. Sen tog jag med killarnas tillbaka till Eskilstuna och åkte till Marcus Å som var i Stiga sports arena för att förbereda lite inför kvällens match i H1 .
Ska kanske tillägga att jag svängde in i Strängnäs för att leverera 2 overaller till Noah Strand och Isaac Karlsson då dom ska intervjuas i en av pauserna på Strängnäs allsvenska match imorgon.
Känns underbart att kunna vara behjälplig.
Vilka matcher vi har framför oss i helgen. Fullt med godbitar runt om i distriktet.
Vi önskar alla lycka till oavsett om ni är spelare,ledare eller funktionär.
 
Dessa går ikväll
 
 
Dessa imorgon
 

Och dessa på söndag