Lite snabb info
Det händer massor hos på förbundet just nu. Jag tänkte bara ta det viktigaste nu.
 
Vi har valt att hålla en låg profil på hemsidan då den i dess nuvarande form bara finns ett par dagar till. I början av nästa vecka så styrs ni om till den nya när ni ska gå in. Ska bli kul att se vad ni tycker om den. En ny grafisk profil för Svensk Innebandy har tagits fram och den har ni nog sett. Hur vår sörmländska blir får ni snart se.
 
I helgen har distriktslagen sina sista spelarträffar. Nu ska breddtruppen presenteras. Vi lägger upp den på nya sidan så fort den går i drift, så ha tålamod nån dag. Jag kommer själv att tillbringa förmiddagen i Lånesta där F 16 tränar imorgon om nån vill fråga nåt, ha synpunkter eller bara bjuda mig på kaffe och hembakat =)
 
Vi har idag fått slutgiltigt besked om att ett antal lag blir tvungna att dra sig ur seriespelet. Vi tar tag i detta direkt nästa vecka. Vi har haft kontakt med ledare för lagen och styrelsemedlemmar för föreningarna och vet att man gjort allt för att hitta lösningar. Ett urdrag skapar mycket jobb för oss och för er i föreningarna som måste boka om i hallarna för att täppa till luckor. Men ni är underbara på att hjälpa till, och vi löser detta tillsammans.
 
Vi har en distriktsdomarkurs GU 1 nu i helgen i Södertälje. Det är 10 nya distriktsdomare som ska utbildas och sen 3 till vid ett senare tillfälle. Men vi har tappat ett antal och vi måste återigen betona att domarkrisen är ett stort hot mot vår verksamhet. Men vi hoppas att utbildandet av matchvärdar och att skapandet av det etiska rådet som ska i höst ska göra skillnad. Hur ni behandlar alla våra domare ute i hallarna och på sociala medier betyder givetvis ännu mer.
 
Se till att era kontaktuppgifter i IBIS är korrekta och att era lag har en kontaktperson med synliga kontaktuppgifter är ni snälla.
 
 
Till sist vill jag tacka för att ni visade hänsyn i veckan när vi inte hann svara i telefon. När vi t e x sitter och fakturerar så blir det jobbigt med avbrott gång på gång. Samma sak när vi kommer att göra domartillsättningen som är klurig.
 
//Janis (som kompar ut 2 timmar för en sällsynt golfrunda nu när innebandysäsongen är igång)