Vad händer?
Det har varit dött här på bloggen och vi har inte skickat nåt nyhetsbrev på ett tag. Det är synd tycker vi. Kontakten med er är det roligaste vi har och viljan att informera och vara öppna med vad som händer är nåt vi har som ett mål i vår verksamhetsplan.

Men perioden efter att serierna slutat är knappast den lugnaste perioden för oss och det blev extra tungt i år. Först så har det strulat kring distriktslagsverksamheten. Allt är löst och det var härligt att se alla i Gnesta och Södertälje i helgen. Sen var det detta med GDPR. Tungjobbat.
 Och sen den tredje stora grejen som vanligtvis inte tar tid så här års är den nya hemsidan som ska börja gälla från den 1 juli. Den nuvarande släcks ned då och allt som ska föras över måste vara klart då. 
Men det känns som att vi är på banan. Niclas och Andreas som skötte serieindelningsträffarna tyckte det gick bra. Bra jobbat ni 2! Nästa vecka lottar vi serier samtidigt som mycket ska göras klart till årsmötet den 19 juni.
Sen ska Niclas och jag på personalkonferens 13-15 juni vilket inte underlättar. Men det är så härliga dagar med alla kollegor från Norr till Söder så det ger mer energi än det tar. 

Vi ska nog få ut alla tidsfiler så ni föreningar kan boka matchtider innan midsommar som planerat.
Ska försöka hinna få iväg ett nyhetsbrev och/eller ett blogginlägg om vad som är nytt i tävlingsbestämmelserna inför nästa säsong och förhoppningsvis de viktigaste regeländringarna så fort vi får den nya regelboken som skall komma snart.

Hoppas ni alla njuter av det härliga vädret vi har. 

//Janis