Lugnet före stormen
Niclas och jag har några lugna dagar som vi njuter av, för vi vet vad som komma skall.
 
Imorgon åker jag till Stockholm för möte med Svensk ledningsgrupp. På agendan står Svensk innebandy vill, nåt som kommer att genomsyra det mesta vi ska göra framöver. Annars ser det ut så här fram till semestern:
Vecka 17 Leverera sjukvårdsmaterial till P16s träning på söndag och kolla lite hur det flyter
Vecka 18 Träffa en tjej som förhoppningsvis kliver in i F 16s stab. Boka plats för årsmötet och börja med verksamhetsberättelser och budget. Söndagen sista dag för serieanmälan
Vecka 19 Tävling/ Domargruppsmöte där serieindelning ska diskuteras och vilka kurser domarna ska bjudas in till. Boka lokaler för domarkurserna. Vi börjar skapa serierna i IBIS så att vi kan lotta och lägga in allt. Möte med anställda på tisdagen.
Vecka 20 Jag på föreningsutvecklingskonferens måndag till tisdag och båda på personalkonferens tisdag till onsdag. (alla anställda i distrikten och hos SIBF
Vecka 21 Möte etiska rådet där vi ska påbörja arbetet med att skapa ett värvningsavtal. På lördagen har båda distriktslagen träning i Rosvalla och då tänkte vi vara på plats och bjuda föräldrar på fika och svara på frågor. De viktiga serieträffarna på blå och röd nivå.
Vecka 22 Kort vecka då det är kristi himmelfärdsdag och ledig fredag. Men styrelsemöte på tisdagen.
Vecka 23 Här är det lottning av serier som gäller. jag ska träffa mina kursledare för att sätta en utbildningsplan för hösten.
Vecka 23 Arbetet med serierna pågår för fullt och varvas med redigering av tävlingsbestämmelser/föreskrifter/tariffer
Vecka 24 samma som förra veckan plus att jag ska träffa Fredrik och Sarah och diskutera upplägget av grundutbildningen av föreningsledare..Sista förberedelserna inför årsmötet
Vecka 25 Årsmöte. Och går allt som det ska så ska alla tider för serierna och sammandragen skickas ut till er för tidsättning. Nånstans här eller veckan innan hoppas vi kunna flytta till våra nya lokaler en trappa upp.
Vecka 26 och 27 så hoppas vi att vi är klara med det mesta och kan ägna oss åt nya lokalerna och göra sånt som det blir efter ett årsmöte.
Vecka 28-32 Semester
 
Det som tillkommer är såklart samarbetet med Östergötland som gör att nya TB måste göras. Har synkat med Stockholm och Östergötland om att inte lägga domarkurserna samtidigt, då slipper vi ett dåligt uppsamlingsheat med domare på olika nivåer.
Tänk på att komma på serieträffarna. Det kan spara mycket onödigt arbete. Vi vill inte återuppleva den höst vi hade. 
 
Har ni funderingar kring seriespelet så passa på att ring Niclas denna vecka. 
 
Hoppas ni alla njuter av det fina väder vi äntligen har fått.
 
//Janis
 
 
.