Vi tänker på nåt annat just nu va
Jag hade en gammal domarkollega som verkligen kunnat gå långt. Men han, precis som jag, hade fler bollar i luften och försökte inte ens nå högre upp.
Vi gick skilda vägar då vi var väldigt olika privat. Men dömandet gick galant. Ta inte detta negativt om du läser detta, för det är inte så menat. Du hade en stor svaghet, du var tvungen att förklara dina beslut och var ibland lite osäker. Minns en match i gamla Västergård där spelaren köpte utvisningen tills du följde efter och förklarade ditt beslut, vartefter han började gnälla.Du var bara så himla snäll =)
 
Och vad ville jag med det? Jo, jag ska göra exakt samma sak nu. Förklara mig för något vi inte fått kritik för. (så vitt vi hört iaf) Vi skriver inget alls om våra duktiga förbundsserielag eller våra egna serievinnare. Vilket vi är långt ifrån ensamma om när man kollar på de andra distrikten. Det finns ett par anledningar. Stora delar av säsongen lider vi av tidsbrist på kansliet. För det andra är vi ibland dåliga på detta med media/marknadsföring. Ni är fasiken så mycket bättre på det i föreningarna. När vi för ett par säsonger sen gjorde ett försök så kom gnället. Vi la ut för mycket om den föreningen och varför la vi ut om vilka som vunnit H2 när vi minsann hade vunnit H4 utan att få en rubrik.
Vi vill verkligen verka lika för mycket för alla föreningar och anser nog att all publicitet är bra för innebandyn. Men just detta gnäll gjorde att vi tappade sugen lite där och då.
 
Men vi har pratat om att vi skulle vilja förkovra oss vad gäller film och fotoregirening för att kunna skapa intressanta inlägg. Ge innebandyn publicitet känns extra viktigt i dessa svåra tider när vi kanske måste locka tillbaka unga utövare till vår fina sport.
 
Janis Verksamhetsledare SöIBF