Det blåste rejält här går, förändringarnas vindar måhända?
Sitter på ett hotellrum i Göteborg och samlar intryck. Åkte ned i onsdags och stannade i Örebro och träffade deras förbund och igår satt jag i över 3 timmar med Uffe Widell, kanslichef hos Västsvenska Innebandyförbundet.
Det har varit så intressant, tack till er för att ni tog er tid. Under morgonen dyker en intressant blogg upp, kolla här. 
 
Vi genomför just nu ett antal grundutbildningar. Vi har som så många andra distrikt(alla?) utbildningskrav. Men vi vet att en hel del slinker igenom nätet. Det är synd, men vet vi att alla som går en utbildning är villiga på att förändra sin syn på träning och tävling? 
 
Vi tappar i licensstatistiken för fjärde året på raken, om än mycket mindre i år än tidigare år. Vore det inte härligt om alla föreningar unisont bestämde sig för att vända trenden! Kan vi ge nån morot till de föreningar som ökar sitt nettoantal av spelare?
 
Till sist så skriver jag detta här så kanske vi kanske slipper få en massa samtal/mejl i ämnet. Har distrikten valt att inte publicera poängligor i sina serier så ska heller inte statistiken på gjorda mål/assist synas på enskilda spelare.Men där har det funnits en bugg så att det ändå varit synlig. Det är nu åtgärdat.
 
Våren är hektisk. Mycket planering inför tävlingskonferensen, serieläggningar, serieträffar och en hel del annat. Vi har fått in ca 10 enkäter. Jättebra synpunkter, men vi vill gärna ha in fler.
 
Ha en bra helg allihop.
 
//Janis ,Verksamhetsledare