Värdefull innebandyförening
Att bedriva den föreningsutveckling vi gjort under en längre tid nu är inte gratis. Vi har , tacksamt nog, fått ett stort bidrag av SIBF genom idrottslyftsmedel, men vi har även satsat egna medel vilket var en förutsättning för att få bidraget från början. Vi har ett kontrakt med Sörmlandsidrotten fram till och med januari.
Jag är oerhört glad att vi valde att samarbeta med Sörmlandsidrotten i detta. Dom är oerhört kompententa på många områden men framför allt med det som är så viktigt. Styrelsearbete. Ska implementeringen av SIU bli lyckad så krävs det att plattformen är stadig.
 
Igår hade vi alltså en styrelsedag på Elite i Eskilstuna som även innefattade att delta på Sörmlandsgalan efteråt,
Ynka 3 föreningar kunde delta. Men vi får glada att vi iaf kunde genomföra denna dag (och inte ställa in den som med den workshop som skulle ha genomförts) för det blev en grym dag.
 
Detta är något som skulle behöva göras oftare. Dels för att få styrelsen att fundera över strategiska frågor och inte bara sitta på styrelsemöten och släcka bränder. Men framför allt de diskussioner över föreningsgränserna som uppkommer.
 
Men hur föreningsutvecklingen kommer att se ut efter januari står just nu skrivet i stjärnorna. Dock hoppas jag att vi kan fixa finansiering och fortsätta samarbetet med alla fantastiska konsulenter på Sörmlandsidrotten och inte minst de 2 som de flesta av oss jobbat tätast med, Sussie och Sarah.
 
Lite bilder, och ursäkta kvalitéten.
 
 
.