Äntligen tillbaka😊( med en önskan)
Vi har haft en mycket bra semester. Det känns som att ni också har haft det, baserat på de få mejl, mess och samtal som inkommit. 

Men jag och Niclas har rivstartat , ingen ångest alls. Men så har vi förmånen att ha bästa jobbet också. 
Men vi minns förra hösten och hur vi låg steget efter från start och inte kom ifatt förens efter nyår. Nu känns det som att vi ligger i grym fas och ännu bara ett urdrag. Det var frukten av att man anmält ett lag för mycket, sånt som händer och vi kategoriserar det under fliken otur. 
Men vi diskuterande igår. Onsdagar har vi under många år haft som en telefonfri dag, på pappret vill säga. Men från och med nu så kommer vi att vara stenhårda. Vi ska ägna den dagen åt tunga administrativa sysslor där man inte vill bli störd . Så som att lägga in matchtider, lotta om serier , tillsätta domare , fakturera osv
Bli inte arga utan ring igen på torsdag eller fredagen då det är de absolut bästa dagarna för att prata. 
Hinner vi inte svara på mejl direkt så här i början av säsongen så ha överseende. 
Just nu matar vi in alla matchtider i IBIS vilket är lite tungt . Man vill inte avbryta mitt i en fil.
Annars känns allt grymt som sagt. Dyker in anmälningar till domarkurserna. Våra kursledare är på tårna från start. Våra distriktslag flyter på bra vilket våra grymma ledare ska ha stort cred för och av det vi ser när vi matat in matchtiderna hittills är att ni som bokar tider gör att förbaskat bra jobb med de svåra förutsättningar( med för få hallar) som ni har.
Niclas och jag ser fram emot att jobba för/ med er ännu en säsong.
//Janis
PS. Ursäkta eventuella stavfel och särskrivningar . Att skriva ett blogginlägg klockan 06:00 på en skumpig buss på en iPhone är en utmaning . DS